Pallet recycling

Herstellen en repareren van gebruikte pallets

Pallethandel Zoetermeer heeft oog voor het milieu. Het milieu lijdt onder de toenemende belasting van de natuur door de mens. Daarom willen wij er zorg voor dragen dat wij als Pallethandel zo bewust mogelijk omgaan met hout. Door middel van recycling van gebruikte pallets doen wij zo weinig mogelijk beroep op het kappen van houtbossen.

Pallets worden vakkundig gerepareerd

Duurzaam gebruik van hout helpt het milieu te ontlasten. Zo maken wij optimaal gebruik van de pallets door oude pallets zo lang mogelijk te hergebruiken. Gebruikte pallets kunnen met goede zorg namelijk nog heel lang meegaan. Hierdoor hoeven bomen niet onnodig gekapt te worden terwijl de kwaliteit van de pallets zeer goed blijft. 

“Kapotte pallets worden op vakkundige wijze gerepareerd. Hierdoor gaan de pallets langer mee en wordt het milieu zo min mogelijk belast.”

Resthout en onherstelbare pallets verwerkt tot afvalsnippers

Volledig kapotte pallets worden bij ons overigens ook niet zomaar weggegooid. Resthout en onherstelbare pallets worden verwerkt in onze shredderinstallatie. De afvalsnippers die hieruit komen worden onder andere gebruikt in de spaanplaatindustrie in België. Ook kapotte pallets kunt u dus bij ons inleveren om een steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Snel antwoord op al uw vragen over pallets

Naam:*
 
Telefoon:*
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld
Kies voor garantie en kracht van 80.000 pallets