Dé pallethandel van Nederland

In- en verkoop van pallets sinds 1999

Pallethandel Zoetermeer is al sinds 1999 een betrouwbaar adres voor het bezorgen en ophalen van pallets. Wij zorgen dat uw bestelling super snel afgeleverd wordt in heel Nederland.

Gespecialiseerd in gebruikte pallets

Pallethandel Zoetermeer is gespecialiseerd in het leveren van gebruikte pallets. Wij leveren per jaar ruim 1,5 miljoen pallets aan allerlei bedrijfstakken in Nederland. Om dit allemaal op rolletjes te kunnen laten verlopen beschikken wij over een grote opslagmogelijkheid.

Pallets altijd uit voorraad leverbaar

Wij hebben een eigen opslagplaats van 1.400 m² voor droge opslag en 4.000 m² voor buitenopslag. Op deze manier zijn onze pallets altijd uit voorraad leverbaar en hoeft u dus niet lang op uw bestelling te wachten.

Bij ons staat een goede service voorop

Pallethandel Zoetermeer staat voor goede service. Onze service houdt onder andere in dat u ons altijd kunt bereiken. Ook zorgen wij er niet alleen voor dat bestellingen zeer snel geleverd wordt, maar met onze unieke ophaalservice worden gebruikte pallets ook weer snel opgehaald. Wij betalen een goede prijs voor gebruikte pallets. Ook repareren wij kapotte pallets en bieden wij de mogelijkheid om pallets te huren.

Snel antwoord op al uw vragen over pallets

Naam:*
 
Telefoon:*
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld
Kies voor garantie en kracht van 80.000 pallets